Noodle House in Kleve

Noodle House in Kleve

Chicken Noodlebox Noodle house Kleve
Het was al weer een hele tijd geleden dat we boodschappen hebben gedaan in Duitsland, Kleve om precies te zijn. Vandaag zijn we met zijn drieën richting Duitsland gegaan en gelukkig de winkels waren gewoon open. Carnaval had misschien roet in het eten kunnen gooien, maar niets van het al. Bij een dagje Kleve hoort ook eten bij Noodle House. Met het Chinese nieuwjaar dit weekend had dit gesloten kunnen zijn, maar ook het Noodle House was gewoon open. Kortom noodles!

Michel en ik kozen beide voor de chicken noodlebox en Britt voor de bami goreng (een vegetarische noodlebox). Zoals je ziet veel groenten en kip in de chicken noodlebox. Het doosje was ook behoorlijk vol. In ieder geval heerlijk gegeten zoals altijd.

Noodle House
Hoffmannallee 12
47533 Kleve (Duitsland)

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top