Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kurkuma, laos, djinten, 2 kipfilets, 250 gram champignons, 1 cm santen, 250 ml water, 100 gram MonChou roomkaas, 1 theelepel nandan masala, bloem,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 kleine gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg naar smaak kurkuma, laos en djinten toe. Bak even mee. Voeg de 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 cm santen, 250 ml water en 100 gram MonChou roomkaas toe. Laat de santen en roomkaas smelten. Breng al roerende aan de kook. Laat het vervolgens 10 minuten op laag vuur pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Is het nog te water? Voeg dan een papje toe van bloem en water. Roer even door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top