Roti

Roti

Roti
Dit heb ik pas geleden voor het eerst gemaakt en dat was wel een succes. Het is makkelijk en snel te maken dus mooi na een werkdag. De wraps had ik nog in een open verpakking liggen. In plaats van de rotipannenkoekjes die normaal in het recept horen heb ik deze eerst opgemaakt (weggooien van voedsel is zonde toch?)

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala (Surinaamse kerriepoeder), water, 1 Maggiblokje, 1 blik dunne sperziebonen, 2 gekookte aardappelen, 2 wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepels nandan masala, water, en 1 verkruimeld Maggiblokje toe. Roer even door. Voeg 1 blik sperziebonen en de gekookte in blokjes gesneden aardappelen toe. Warm het geheel goed door en laat de saus iets inkoken. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet de kip en sperziebonen met de wraps. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

2 thoughts on “Roti

 1. Geen sperziebonen gebruiken, maar ga op zoek naar kouseband (lange dunne bonen ca. 30 cm) en gebruik geen wrap maar b.v. de rotivellen van Faja Lobi (Jumbo en AH).

  Eet smakelijk

  1. Rotovellen had ik inderdaad wel in huis, maar ik had nog wraps liggen in een open verpakking. Volgende keer wordt het dus sowieso met roti vellen (net als de eerste keer dat ik het maakte). Naar kousenband ga ik eens op zoek, volgens mij hadden ze het bij mijn Jumbo ook ergens liggen 🙂

   Dank je wel voor de tips

   Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top