Spaghetti met Broccoli in Pestoroomsaus

Spaghetti met Broccoli in Pestoroomsaus


Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, broccoli, 250 ml kookroom, een beetje water, 1 eetlepel pesto, 2 plakjes Cheddar cheese, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg fijngesneden broccoli toe. Roerbak zo’n 5 minuten mee. Voeg vervolgens 250 ml kookroom, een beetje water en 1 eetlepel pesto toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Laat op het laatst 2 plakjes cheddar cheese smelten in de roomsaus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top