Noodles met Kipfilet en Italiaanse Groente

Noodles met Kipfilet en Italiaanse Groente


Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 zak Italiaanse groenten, tomatenketchup, chilisaus, zoet-zure saus, ketjap manis, knoflookpoeder, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 zak Italiaanse groenten toe. Bak even mee. Maak ondertussen een saus van een beetje water met tomatenketchup, chilisaus, zoet-zure saus, ketjap manis en wat knoflookpoeder. Roer goed door elkaar. Meng met de groenten en kip. Warm het geheel goed door. Serveer met noodles en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top