Patatje Kapsalon

Patatje Kapsalon
Ingrediënten: verse patat (koelvak), 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilet, vadouvan kruiden, 1 rode paprika, cheddar cheese, sla, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de friet in de Actifry (of een frituurpan). Bak ondertussen in een andere pan 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Snijd 2 kipfilets in blokjes en bestrooi met vadouvan kruiden. Doe de kipfilet bij de ui. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika toe. Bak even mee. Schep alles in een ovenschaal. Verdeel er cheddar cheese over. Zet de ovenschaal eventjes in de oven zodat de kaas smelt. Doe op je bord de versgebakken frietjes, de kipfilet met paprika en kaas en sla. Doe er naar eigen smaak wat knoflooksaus bij. Eet smakelijk!

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Patatje Kapsalon”

  1. Hoi Anja,

    Dat ziet er zeer smakelijk uit. Van de week maar eens uitproberen. Heb speciaal bij het boodschappen doen een zakje Vadouvan kruidenmix van Verstegen gekocht. Bedankt voor je recept hé!

    Groetjes Ferry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.