Smullers Utrecht Centraal

Smullers Utrecht Centraal

Smullers Utrecht Centraal
Vandaag liep het anders dan vooraf gepland. Michel ging met Britt mee naar school om als patiënt te zitten. Precies rond de tijd dat ik naar huis ging waren zij op Utrecht Centraal nog aan het eten, voor zij verder gingen naar school. Om een heel lang verhaal kort te maken. Ik ben bij ze aangeschoven en heb bij Smullers een twister friet met een kroket gegeten. Snacks kan soms zo lekker zijn, en helemaal zo onverwachts. (O ja en Michel en Britt scoorden nog de allerlaatste collector’s item van Smullers bij een babi pangang kroket)

0
(110 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top