Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen tjap tjoy nasi, bami, ajam katjang

Oudjaarsdag, de verjaardag van mijn vader. Nadat we op visite waren geweest zijn we even langs Toko Sin gereden. Het wordt zo bijna een traditie, vorig jaar haalden we daar ook op oudjaarsdag en in 2013 haalden we er iets op nieuwjaarsdag. Wat hadden we vandaag?

Uiteraard hebben we allebei verschillende dingen genomen zodat we dat weer mooi konden delen. Een soort van rijsttafel dus. Op het bord pittige nasi goreng en pittige bami goreng. Verder ajam roedjak (kip in romige kokossaus), ajam kerrie (kip in kerriesaus), babi pangang (varkensvlees in pikante zoetzure saus), babi rietjak (varkensvlees in pikante saus), saté, sambal boontjes en sajoer lodeh.

Dit was de laatste blogpost van 2015! Tot 2016!

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Toko Sin in Driebergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top