Broodje Kip in Bier

Broodje Kip in Bier

Broodje Kip in Bier
Ingrediënten: 3 ciabatta’s, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 flesje donker bier, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels worcestershiresaus, zout, 250 gram champignons, 2 kipfilets, sla, cheddar kaas,

Aantal personen: 3

Bak de ciabatta’s volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 1 flesje donker bier, 2 eetlepels honing en 2 eetlepels worcestershiresaus. Voeg een beetje zout toe. Laat het geheel ongeveer 20 minuten zachtjes inkoken. Bak ondertussen 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Schep de champignons uit de pan. Doe wat nieuwe boter in de pan. Haal de in stukken gesneden kipfilets door de biersaus. Bak de kipfilet vervolgens in de hete boter. Beleg de ciabatta’s met wat sla, de champignons en kipfilet. Doe er nog een plakje cheddar cheese over en laat dat iets smelten. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top