Curry Madras met Naanbrood

Curry Madras met Naanbrood

Curry Madras met Naabrood
Vandaag een klein beetje een makkelijke maandag. Ik hoefde namelijk de ingrediënten niet zelf bij elkaar te verzinnen, maar maakte gebruik van zo’n Albert Heijn verspakket. Ik koos voor de curry madras. Even de groenten uit het pakket snijden, de kipfilet in blokjes maken, het naanbrood afbakken en dan koken.

Ingrediënten: naanbrood, 1 rode ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 kleine bloemkool, 1 rode paprika, 2 tomaten, 3 eetlepels curry madras kruidenpasta, 200 ml kokosmelk,

Aantal personen: 2

Bak de naanbrood volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven. Bak 1 gesnipperde rode ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in kleine roosjes gesneden bloemkool, 1 in blokjes gesneden paprika en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak de groenten een minuut of 4 mee op hoog vuur. Voeg vervolgens 3 eetlepels curry madras kruidenpasta toe. Bak kort mee. Voeg daarna 200 ml kokosmelk toe. Roer goed door en laat ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met het naanbrood (of met bijvoorbeeld rijst). Eet smakelijk!

0
(257 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top