Kipfilet uit de oven met Champignon-Kaassaus

Kipfilet uit de oven met Champignon-Kaassaus

Kipfilet uit de oven met Champignon-Kaassaus
Ingrediënten: 2 kipfilets, truffelkaas, kipkruiden, rauwe ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 300 ml bouillon, 100 gram geraspte kaas, 1 theelepel mosterd,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet open en vul met truffelkaas. Bestrooi de kipfilets met kipkruiden en omwikkel beide kipfilets met rauwe ham. Leg de kipfilets in een ovenschaal en zet even apart.

Bak in een pan 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Giet er vervolgens al roerende ongeveer 300 ml bouillon toe. Roer er dan 100 gram geraspte kaas en 1 theelepel mosterd door. Roer tot de kaas is gesmolten.

Giet de saus over de kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top