Carrot Cake

Carrot Cake

Carrot Cake
Ooit heb ik al een poging gewaagd om zelf carrot cake te maken, maar die was niet zo heel lekker. Onlangs kreeg ik op mijn werk een pakketje van Dr. Oetker opgestuurd met een potje carrot cake en een pak verwen carrot cake om zelf te maken. Die carrot cake was wel lekker, en ja het was nu eenmaal op mijn werk bezorgd, dus vond ik dat mijn collega’s het wel verdiend hadden om ook wat te proeven (en zeker zo in de laatste werkweek van het jaar)

Ingrediënten: 2 wortels (75 gram geraspt), 2 eieren, 75 ml zonnebloemolie, 1 pak Dr. Oetker Verwen Carrot Cake, 100 gram MonChou, 3 eetlepels water,

Verwarm de oven voor op 150 graden. Schrap 2 wortels schoon en rasp de wortels. Doe de geraspte wortel samen met 2 eieren, 75 ml zonnebloemolie en de cakemix uit het pak van Dr. Oetker in een beslagkom. Mix tot je een mooi beslag hebt. Verdeel het beslag in de papieren bakvorm uit de verpakking. Zet de bakvorm ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de carrot cake goed afkoelen.

Meng 100 gram MonChou met 3 eetlepels water en de inhoud van het zakje toppingmix uit het pak Verwen Carrot Cake. Mix op de hoogste stand tot het glad is. Verdeel over de carrot cake. Eet smakelijk!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top