Lunch met Mezmez dips

Lunch met Mezmez dips

Lunch met Mezmez dips
Gisteren kreeg ik een verspakket opgestuurd met allerlei Libanese dips van Mezmez om er bijvoorbeeld een leuke borrel mee te organiseren. Ik maakte er een gezellige lunch van. Op tafel 2 Libanese broden, de dips van Mezmez, hommus beiruti, keshkeh en mouhamara, gehaktballetjes, grillworst en kip piripiri.

De Mezmez dips zijn geïnspireerd op de Libanese keuken en zijn gemaakt in samenwerking met chefkok Elias Sumer van restaurant Cedars. Hommus beiruti is een dip van romige kikkererwtenpuree, tahin, peterselie, tomaat en citroen. Keshkeh is een frisse dip van hangop yoghurt, burghul, munt, paprika en komkommer. Mouhamara is een licht pittige dip van gebakken uitjes, tomaat, granaatappelstroop en stukjes walnoot. Leuk om zo de smaken van Libanon te ontdekken! Mezmez is verkrijgbaar bij de grotere filialen van Albert Heijn.

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top