Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilet, 1 pot sperziebonen, 400 ml kokosmelk, 1 theelepel nandan masala (Surinaamse kerrie), 1 Maggiblokje, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 pot sperziebonen, 400 ml kokosmelk, 1 theelepel nandan masala en 1 verkruimeld Maggiblokje toe. Roer goed door en breng aan de kook. Laat de saus ongeveer 10 minuten zachtjes koken zodat de saus indikt. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer de kip kerrie met de rijst. Eet smakelijk!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top