Schnitzel gevuld met Truffelkaas

Schnitzel gevuld met Truffelkaas

Schnitzel gevuld met Truffelkaas
De kerstborden die nu al weer een paar dagen op tafel staan geven het al kerstsfeer, maar dit gerecht is echt iets voor de feestdagen. Truffelkaas maakt het een chique variant van de wel bekende cordon bleu. De truffelkaas kocht ik overigens bij onze kaaswinkel in Veenendaal het Koetshuysch.

Ingredi├źnten: 3 schnitzels, truffelkaas, zout, peper, bacon, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, 25 gram geraspte kaas, uienpoeder, knoflookpoeder,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Plet 3 schnitzels. Leg op elke schnitzel een dik plakje truffelkaas (ongeveer een 1/2 cm dik). Vouw de schnitzels om de kaas. Bestrooi met zout en peper. Wikkel de schnitzel-pakketjes met plakjes bacon. Leg de schnitzel-pakketjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Maak ondertussen de champignonsaus. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom en 25 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Breng op smaak met uienpoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Laat de champignonsaus iets indikken. Serveer de schnitzels met truffelkaas samen met de champignonsaus. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top