I Love Sushi – Veenendaal

I Love Sushi – Veenendaal

I Love Sushi - Veenendaal box b
Michel had vandaag een zogenaamde ‘pizza sessie’, Britt en ik moesten daarom met zijn tweeën eten. Wat te eten, iets wat Michel niet lekker vindt. Het werd dus sushi. Op weg van het station naar huis komt Britt langs I Love Sushi. Kortom vandaag kwam Britt met sushi thuis. Wat hebben we gegeten?

In de aanbieding waren de special boxes. We kozen voor special box b, in deze box vonden we de meeste variatie zitten. In de box: 6 Kappa maki (komkommer), 6 pièces nigiri Sake (zalm) en Maguro (tonijn), 8 pieces California (krab, avocado, komkommer en mayonaise) en Tempura Ebi roll (gebakken garnaal, avocado en mayonaise)

I Love Sushi - Veenendaal foto maki
Buiten de box om had Britt ook nog Futo maki (komkommer, avocado, zeewier, krab, Japanse omelet, tofu, mayonaise en massago (vis eitjes)) meegenomen. We hebben heerlijk met stokjes gegeten. Verse sushi, de gebakken garnaal was zelfs nog een beetje warm. Kortom zo’n sushi sessie kunnen we best vaker doen.

I Love Sushi
Kerkewijk 27
3901EB Veenendaal
Tel: 0318-731038

(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top