Nacho Cheese Schotel

Nacho Cheese Schotel

Nacho Cheese Schotel
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 350 gram gehakt, 1 rode paprika, 2 tomaten, 3 bosuien, 1/2 flesje sweet & sour saus, nacho cheese taco chips, geraspte kaas, cheddar cheese,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 350 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden rode paprika toe en bak even mee. Doe er daarna 2 in blokjes gesneden tomaten en 3 in ringen gesneden bosuien bij. Bak kort mee. Voeg 1/2 flesje sweet & sour saus toe. Warm goed door. Serveer met nacho cheese taco chips, geraspte kaas en cheddar cheese. Eet smakelijk!

0
(182 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top