Broodje Meatball Marinara

Broodje Meatball Marinara

Broodje Meatball Marinara
Ingrediënten: 4 ciabatta afbakbroodjes, 3 braadworsten, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 zongedroogde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, zout, peper, mozzarella, veldsla,

Aantal broodjes: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta broodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Haal het vel van 3 braadworsten. Maak van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes bruin in hete boter. Schep de balletjes uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 3 fijngehakte zongedroogde tomaatjes. Bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel suiker toe. Laat 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Doe de balletjes terug in de saus. Warm nog even mee. Snijd de ciabatta broodjes open. Beleg met de balletjes en saus. Verdeel er mozzarella over. Doe de broodjes nog even terug in de oven zodat de mozzarella kan smelten. Verdeel er als laatste wat veldsla over. Eet smakelijk!

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top