Wraptaart

Wraptaart

wraptaart
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1/2 rode paprika, 125 gram champignons, 1 potje HAK bonenmix (kikkererwten, maïs, kidneybonen, bruine bonen), 1 blikje tomaatblokjes, chilisaus, zout, peper, 4 tortilla wraps, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe, bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1/2 in blokjes gesneden rode paprika en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 potje bonenmix en 1 blikje tomaatblokjes toe. Warm even goed door. Leg in een ovenschaal of taartvorm een tortilla wrap, schep hier op de saus en doe er daarna wat geraspte kaas over. Ga zo door tot de wraps op zijn. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top