Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Ingrediënten: 1 ui, 1 flinke teen knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1/2 rode paprika, 125 gram champignons, 2 tomaten, zout, peper, 1 Turks brood, tomatenketchup, plakjes kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete olie of boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teen knoflook en 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1/2 in blokjes gesneden rode paprika en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaat toe. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de bovenkant van 1 Turks brood er af. Druk het brood een beetje in. Besmeer het brood met een laagje tomatenketchup. Beleg vervolgens met het gehakt-champignons mengsel. Leg als laatste plakjes kaas over de pizza. Zet de Turks brood pizza nog ongeveer 10 minuten in de oven, of zolang tot de kaas is gesmolten. Eet smakelijk!

0
(668 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top