Residence Rhenen (De Rotisserie) in Rhenen

Residence Rhenen (De Rotisserie) in Rhenen

De Rotisserie rhenen amuse zacht gegaarde kip met krokant eekhoorntjesbrood en een mousse van paraham amuse
Zomaar op een dinsdagavond uit eten gaan. Helemaal niet verkeerd. Bij De Rotisserie hadden we al eens eerder geluncht en dat was al goed bevallen. Het trilogie menu, drie keer drie gerechtjes, stond hoog op het lijstje om nog eens te eten. Dat hebben we dus vandaag besteld.

We begonnen eerst met een amuse. Dit was zacht gegaarde kip met krokant eekhoorntjesbrood en een mousse van parmaham.

De Rotisserie rhenen voorgerecht Pulled pork met gel van Amsterdamse ui, crème van bospaddestoelen en carpaccio van hert
Het voorgerecht bestond dus uiteraard uit drie kleine gerechtjes. Van links naar rechts: pulled pork met gel van amsterdamse ui, crème van bospaddestoelen en carpaccio van hert.

De Rotisserie rhenen Striploon steak met spruitjes, zalm met stamppot van snijbonen, stoofpotje van wild met kruidkoek
Het hoofdgerecht, van links naar rechts: striploin steak met spruitjes, zalm met stamppot van snijbonen en stoofpotje van wild met kruidkoek.

De Rotisserie rhenen Mandarijnenijs met notencrumble, crème brille van espresso, chocoladetaart met witte chocolademousse
Als afsluiter het nagerecht. Van links naar rechts: mandarijnenijs met notencrumble, crème brûlée van espresso en chocoladetaart met witte chocolademousse. Helemaal als afsluiter nam ik nog een witte thee ‘white fu tropical’ en Michel een cappuccino met een bonbon. Erg lekker zo al die kleine gerechtjes en sowieso een leuke locatie zo in het bos.

De Rotisserie (Residence Rhenen)
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst/Rhenen

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top