Worstjes in Deeg (Toad in a Hole)

Worstjes in Deeg (Toad in a Hole)

Worstjes in Deeg (Toad in a Hole)
Ingrediƫnten: 2 uien, 2 eieren, 100 gram bloem, 300 ml melk, zout, peper, gedroogde kruiden, 4 runderbraadworsten,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 gesnipperde uien in hete boter tot de ui zacht is. Maak ondertussen het beslag. Klop 2 eieren en voeg hier aan toe 100 gram bloem en 300 ml melk. Klopt tot een beslag. Breng op smaak met zout, peper en gedroogde kruiden. Leg 4 runderbraadworsten in een ovenschaal. Verdeel de gebakken uien er tussen. Giet het beslag in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(174 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top