Worstjes in Deeg (Toad in a Hole)

Worstjes in Deeg (Toad in a Hole)
Ingrediënten: 2 uien, 2 eieren, 100 gram bloem, 300 ml melk, zout, peper, gedroogde kruiden, 4 runderbraadworsten,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 gesnipperde uien in hete boter tot de ui zacht is. Maak ondertussen het beslag. Klop 2 eieren en voeg hier aan toe 100 gram bloem en 300 ml melk. Klopt tot een beslag. Breng op smaak met zout, peper en gedroogde kruiden. Leg 4 runderbraadworsten in een ovenschaal. Verdeel de gebakken uien er tussen. Giet het beslag in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(167 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :