Naast de Markt in Utrecht

Naast de Markt in Utrecht

Naast de Markt in Utrecht antipasti plateau Mercato
Vandaag hadden we het afscheid van Hanny. Om te vieren dat zij een nieuwe baan had zijn we met de afdeling gaan eten in hartje Utrecht. Aan een lange tafel zaten we met 15 collega’s. Voor zo’n groep werd er natuurlijk gekozen voor een keuzemenu. Het starte met het antipasti plateau Mercato, een combinatie van diverse kleine gerechten.

Naast de Markt in Utrecht gebakken eendenborst
Als hoofdgerecht koos ik iets wat ik volgens mij nog nooit heb gegeten. In ieder geval heb ik het nog nooit besteld in een restaurant, tot nu dan. Ik koos de gebakken eendenborst met kapucijners, Parmaham, oesterzwammen, groene kruiden en vijgenjus

Naast de Markt in Utrecht Semifreddo van kaneel
Als dessert koos ik van het keuzemenu ook eens iets anders dan normaal, namelijk: semifreddo van kaneel met suikerbroodpudding en perencompôte.

Alles was lekker ook de eendenborst wat ik nog nooit had gegeten, alleen ging het allemaal niet zo snel. Oké wij waren een grote groep en er was nog een andere, iets kleinere groep en al die shoppers op donderdagavond die een hapje kwamen eten. Drukte dus.

Naast de Markt
Drieharingstraat 31
3511 BH Utrecht

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top