Golden House in Veenendaal

Golden House in Veenendaal

Golden House in Veenendaal ma - ma menu
Na een chaotische start van de dag, geen rijdende treinen, taxiën en dergelijke en een dagje naar de Margriet Winterfair te zijn geweest had ik niet zo heel veel zin meer om te koken. Michel heeft daarom Chinees gehaald bij Golden House. Ook deze keer namen we weer het ma-ma menu, dat beviel de vorige keer dus makkelijke keuze.

Op het menu: nasi (je kon ook bami kiezen), tippen cha siu, babi pangang, babi ketjap, gebraden kip in pindasaus, saté (2 stokjes), pisang goreng (2x) en kroepoek. Gelukkig at Britt ook mee, zodat we met zijn drieën van het menu konden eten. Zo leek het of er echt wat uit de bakjes was gegeten want jeetje wat was het weer veel.

Golden House
P.W.A. Park 465A
3905 CN Veenendaal

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top