Spaghetti met Worst, Champignons en Wortels

Spaghetti met Worst, Champignons en Wortels

Spaghetti met Worst, Champignons en Wortels
Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 1 theelepel sambal, 2 braadworsten, 250 gram champignons, 1 potje wortels, 1 blik tomaatblokjes, flinke scheut tomatenketchup, scheutje chilisaus, scheutje ketjap manis, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Haal ondertussen het vel af van 2 braadworsten en snijd het in kleinere stukjes. Voeg de braadworst toe en bak het bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 potje wortels en 1 blik tomaatblokjes toe. Roer even goed door. Breng op smaak met een flinke scheut tomatenketchup, een scheutje chilisaus, een scheutje ketjap manis, zout en peper. Laat het een minuut of 10 zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top