Curry van Zoete Aardappel en Spitskool

Curry van Zoete Aardappel en Spitskool
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel tikka masala paste, 300 gram zoete aardappelblokjes (uit diepvries of vers), 350 gram gesneden spitskool, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel tikka masala paste tot de ui zacht is. Voeg 300 gram in blokjes gesneden zoete aardappel en 350 gram gesneden spitskool toe. Roerbak tot de spitskool zacht is. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel goed door. Lekker met naanbrood. Eet smakelijk!

(172 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.