Quiche met Paprika en Ricotta

Quiche met Paprika en Ricotta

Quiche met Paprika en Ricotta
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 theelepel nandan masala, 1 bak ricotta, 3 eieren, zout, peper, vers bladerdeeg voor hartige taart, kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperd teentje knoflook met 1 in blokjes gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden groene paprika en 1 theelepel nandan masala (Surinaamse kerrie). Bak tot de paprika’s zacht zijn. Laat de paprika’s afkoelen. Meng 1 bak ricotta met 3 eieren. Breng op smaak met zout en peper. Roer de afgekoelde paprika’s door de ricotta. Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem van het deeg. Verdeel de ricotta en paprika’s in de taartvorm. Leg er plakjes kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(96 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top