Rollade met Ham, Kaas en Champignons

Rollade met Ham, Kaas en Champignons

Rollade met Ham, Kaas en Champignons
Ingrediƫnten: 1 rollade, ham, kaas, 250 gram champignons, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de rollade in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer een uur in de voorverwarmde oven. Bak ondertussen 250 gram in plakjes gesneden champignons. Haal de rollade uit de oven. Haal het netje er af en snijd de rollade in plakjes. Leg een plak rollade in een ovenschaal, leg hierop een plakje ham en een plakje kaas. Daarna weer een plak rollade en weer een plakje ham en dan weer kaas. Ga zo maar door tot de rollade schijven op zijn. Verdeel de champignons over de rollade. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden voor zeker 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(1.288 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5
Back To Top