Philly Cheese Steak Wraps

Philly Cheese Steak Wraps

Philly Cheese Steak Wraps
Ik had nog steeds 2 wraps over, zonde om weg te gooien. In het boek van Sabine van OhMyFoodness “Guilty Pleasures zag ik dit idee staan en ik heb het mijn eigen invulling gegeven want er stond niet echt bij of de ui en paprika gebakken moesten worden. Ik houd eigenlijk meer van gebakken ui en paprika dan rauw, dus kortom even kort bakken met uiteraard een theelepel sambal (ff wat pit er in). Ik bakte trouwens de wraps op het laatst in de koekenpan, maar neem van mij aan dat wordt een zooitje bij het omkeren. De volgende keer leg ik ze gewoon tussen onze grill.

Ingredi├źnten: 1 kleine ui, 1 theelepel sambal, 1/2 groene paprika, 2 tortillawraps, 4 plakjes rollade, 2 plakjes cheddar cheese,

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal op middelhoogvuur tot de ui zacht is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden groene paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Verwarm ondertussen 2 tortilla wraps in de magnetron. Beleg de wraps elk met 2 plakjes rollade, de paprika, ui en een plakje cheddar cheese. Vouw de wraps dubbel. Bak de wraps in een grill zodat beide zijden tegelijk bruin worden. Wanneer de kaas is gesmolten is zijn de wraps klaar.

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top