Noodles met Doperwten en Wortels en Vegetarische Kip

Noodles met Doperwten en Wortels en Vegetarische Kip

Noodles met Doperwten en Wortels en Vegetarische Kip
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, Jonnie Boer shichimi togarashi kruiden, 1 pakje vegetarische kipstukjes, 1 blik doperwten met wortels, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, gefruite uitjes,

Aantal personen: 4

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, wat gemberpoeder en 2 theelepels shichimi togarashi kruiden. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 pakje vegetarische kipstukjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik doperwten met wortels toe warm even goed door. Voeg de noodles toe samen met 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus. Warm op hoog vuur even goed door. Serveer met wat gefruite uitjes. Eet smakelijk!

0
(89 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top