Vegetarische Spinazieflapjes

Vegetarische Spinazieflapjes

Vegetarische Spinazieflapjes
Ingrediƫnten: 6 vellen bladerdeeg, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram spinazie, 3 zongedroogde tomaten, 100 gram MonChou, zout, peper, kaas, sesamzaad,

Aantal flapjes: 6

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg beetje bij beetje 300 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Laat er 100 gram MonChou in smelten en voeg 3 fijngehakte zongedroogde tomaten toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat de spinazie iets afkoelen. Leg op elk velletje bladerdeeg een schepje spinazie. Leg hierop wat kaas (geraspt of een plakje met de kaasschaaf). Vouw het bladerdeeg om de spinazie en druk de randen dicht met een vork. Maak zo alle 6 spinazieflapjes. Leg op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrooi met sesamzaad. Zet ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(164 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top