De Rotisserie (Residence Rhenen) in Rhenen

De Rotisserie (Residence Rhenen) in Rhenen

De Rotisserie (Residence Rhenen) in Rhenen
Langs Residence Rhenen kom ik al jaren wekelijks langs, alleen was ik er nog nooit naar toe gereden. Tot vandaag dan, omdat het mooi weer was en we beweging nodig hadden besloten we om een stukje te fietsen en dan te lunchen bij de Rotisserie op Residence Rhenen. Een goede keuze bleek!

In de voormalige oranjerie kozen Michel en ik beide voor de burger van Black Angus met gebakken ui, bacon, tomaat, komkommer, kaas en huisgemaakte tomatenketchup. Oh en wat was die Black Angus burger lekker!

De Rotisserie (Residence Rhenen)
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst/Rhenen

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top