Tapaslunch met Tapas van Jumbo

Tapaslunch met Tapas van Jumbo

tapaslunch met Tapas van Jumbo
Blogger zijn is leuk, helemaal als je bij je eigen supermarkt, Jumbo Huibers, een proefpakket mag halen met allerlei hapjes uit de vernieuwde tapaslijn van Jumbo. Na de weekendboodschappen kon ik bij de servicebalie het proefpakket halen. Verrast was ik van het pakket, de Jumbomedewerkers hadden het extra feestelijk ingepakt. Het was dus al het begin van een klein feestje zo lopend naar huis. Thuis ontdekten we precies wat er in het pakket zat en we besloten om een echte tapaslunch te maken. Een goed idee op zaterdag! Maar wat hebben we allemaal op tijdens de tapaslunch?

proefpakket met Tapas van Jumbo
De tapaslijn van Jumbo bestond al uit koude tapas en heeft nu ook warme tapas. De warme tapas die bij ons op tafel stonden: miniquiches met zalm en spinazie, spareribs met mosterd-dille marinade, gado gado gehaktballetjes en kipsaté. De koude tapas die we proberen waren de nieuwe tomatenkaviaar (echt hele kleine tomaten), gegrilde Italiaanse borretane uitjes, olijven met halfgedroogde tomaat, mini-paprika gevuld met zachte geitenkaas en zongedroogde tomaatjes. Keuze genoeg voor ons drie. Het lekkerst? de gado gado gehaktballetjes, de gegrilde Italiaanse borretane uitjes en de mini-paprika met zachte geitenkaas. Minder vond ik de quiche met zalm en spinazie, maar dat is gewoon omdat ik niet zo van vis houd. In ieder geval was de tapaslunch leuk en lekker!

Prijzen
De prijzen van de tapas variëren tussen 1,00 euro en 3,25 euro. Koop je drie bakjes? Dan betaal je drie voor vijf euro. Let natuurlijk wel op de sticker op de verpakking.

(258 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top