Toko Veenendaal

Toko Veenendaal

Toko Veenendaal Bami rames nasi
Drukke vrijdag vandaag. Eerst op visite bij mijn vader, met hem shoppen en kibbeling eten (lekker en gezellig), kapper, andere boodschappen doen in Veenendaal en daarna nog wasmanden vol wasgoed. Je kent het wel. Michel haalde daarom een Indische maaltijd bij Toko Veenendaal. Daar hadden we ooit wel eens wat van gegeten, maar dat was al zo lang geleden. Kortom tijd om weer eens te proberen.

Michel had een bami rames en een nasi rames, beide groot, meegenomen. Het bestond dus uit bami of nasi met 2x vlees, 1 groente, 1 ei, 1 saté ayam. Michel had gekozen voor de daging smoor, daging redang, ayam smoor en babi ketjap. Groente: sambal boontjes en sajoer lodeh. Het ei hebben we er niet bij genomen, want eieren daar houden we beide niet van. Uiteraard hebben we alles gedeeld, dat hoort toch bij een Indische maaltijd, zo kan je nog wat meer proeven. Jammer dat de satésaus was vergeten bij de saté. De smaken waren overigens lekker.

Toko Veenendaal
Prins Bernhardlaan 10
3901 CC Veenendaal

0
(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top