Lunchgarden – Turnhout

Lunchgarden – Turnhout

Lunchgarden – Turnhout
Vandaag waren Michel en ik allebei een dagje vrij en hadden zin om naar België te gaan, naar Turnhout om precies te zijn. Daar hebben we gewoon weer supermarkten bezocht: Carrefour, Delhaize en Lidl. Voor de leuk supermarkten bezoeken? Ja! Net even wat andere dingen zien en gekocht, weer de Belgische magazines meegenomen en een Rode Neus gekocht van Rode Neuzendag, een goed doel voor betere opvang van jongeren met psychische problemen in België. Sowieso moesten we ook lunchen, dat deden we bij Lunchgarden, naast de Carrefour.

Beide namen we daar de Vol-au-vent met aardappelkroketjes. Veel en lekker. Als toetje hadden we een chocolademousse (maar die staat dus niet op de foto).

Lunchgarden
Parklaan 80
2300 Turnhout (België)

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top