Pasta met Boerenkool en Braadworst

Spaghetti met Boerenkool en Braadworst

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 braadworstjes, 1/3 pak diepvries boerenkool, 125 ml kookroom, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Haal het vel af van 2 braadworsten. Voeg het worstvlees toe aan de ui en bak het worstvlees rul en gaar. Voeg vervolgens de boerenkool toe en laat dat ontdooien. Daarna voeg je 125 ml kookroom, 1 theelepel mosterd en 1 theelepel honing toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*