Pannekoekhuis de Grebbeberg – Rhenen

Pannekoekhuis de Grebbeberg – Rhenen

pannenkoek Grebbeberg speciaal
Op zoek naar een pannenkoek: restaurants één en twee: volle parkeerplaatsen, restaurant drie: bediening druk met andere dingen en restaurant vier: weer een volle parkeerplaats … Bij restaurant vijf, inmiddels weer wat later in de middag, een plekje gevonden om te parkeren en ook tafeltjes vrij als we maar om half vijf klaar waren. Dat lukt wel! De keuze was snel gemaakt en de pannenkoeken stonden ook zo op tafel.

pannenkoek Gelderse
Ik koos voor de Grebbenberg speciaal een pannenkoek met ham, kaas, spek, champignons en ui. Michel nam de Gelderse pannenkoek, een pannenkoek met tomaat. champignons, spek, ui en geraspte kaas. Over beide pannenkoeken was ook nog wat kruiden gestrooid. In ieder geval lekker en als je bijvoorbeeld net Ouwehands dierenpark hebt bezocht is het een fijne plek om een pannenkoek of poffertjes te eten.

Pannekoekhuis de Grebbeberg
Grebbeweg 101
3911 AV Rhenen

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top