Roti

Roti


Ingrediƫnten: 4 aardappelen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 1 blikje tomatenpuree, 2 dessertlepels nandan masala (Surinaamse kerriepoeder), 350 ml water, 1 Maggiblokje, 1 blik dunne sperziebonen, 4 rotipannenkoekjes

Aantal personen: 4

Schil 4 aardappelen, snijd het in blokjes en kook de aardappelblokjes bijna gaar. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels nandan masala, 350 ml water en 1 verkruimeld Maggiblokje toe. Roer even door. Voeg 1 blik sperziebonen en de aardappelblokjes toe. Warm het geheel goed door en laat de saus iets inkoken. Verwarm ondertussen de rotipannenkoekjes in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet de kip en sperziebonen met de rotipannenkoeken. Eet smakelijk!

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top