Bruine Bonen op z’n Surinaams

Bruine Bonen op z’n Surinaams

Bruine Bonen op z'n Surinaams
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 Maggiblokje, 1 potje bruine bonen, 1 tomaat, 1/2 kopje water, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel sojasaus,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en 1 verkruimeld Maggiblokje toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 potje bruine bonen, 1 in blokjes gesneden tomaat, 1/2 kopje water, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel sojasaus toe. Roer goed door. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(474 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top