Toko Sin – Driebergen

Toko Sin – Driebergen

Toko Sin - Driebergen
Als je jarig bent mag je natuurlijk ook kiezen wat je wilt eten. Ik had natuurlijk kunnen kiezen om uit eten te gaan, maar Indonesisch eten vind ik zo lekker en dan al helemaal van Toko Sin. Nadat we uit Rotterdam kwamen hebben we in Driebergen dan ook allerlei lekkere dingetjes gehaald en dat hebben we dan ook met zijn drieën gedeeld. Een echte uitgebreide rijsttafel dus.

Op tafel: nasi, bami en mihoen. Erbij: babi ketjap, pittig rundvlees, gehaktballetjes in satésaus, babi pangang, ayam kerrie, ayam zoetzuur, sambal boontjes, tjaptjoi, sajoer lodeh en saté (de laatste drie staan niet op de foto, paste niet meer op het bord). Het was in ieder geval weer ouderwets lekker.

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen
Tel: 0343-521985

(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top