Let’s Wok – Rotterdam

Let’s Wok – Rotterdam

Let's Wok - Rotterdam
Vandaag een dagje vrij, gewoon omdat ik jarig ben en als je jarig bent hoor je leuke dingen te doen. We zijn naar de Markthal in Rotterdam geweest. Ik had er al veel foto’s van gezien en wilde dat dus wel eens met eigen ogen bekijken. We zijn door de Markthal gelopen en daarna ook nog over de markt buiten (die echt heel groot was met allerhande kraampjes). Uiteraard hebben we ook in de Markthal gegeten.

We kozen om noodles te eten bij Let’s Wok. Ik koos voor ramen noodles met kip en daarbij vijf verschillende groenten. Ik koos voor broccoli, mini-mais, paprika, ui en wortel. Als saus nam ik de Japanse teriyaki. Op het dak van het kraampje hebben we, al uitkijkend over de Markthal onze noodles gegeten.

Let’s Wok in de Markthal
Ds. Jan Scharpstraat 298
3011 GZ Rotterdam

0
(188 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Let’s Wok – Rotterdam

  1. Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!!
    hoop dat je een leuke dag hebt gehad en nog een hele fijne avond hebt.
    en geloof direct dat je heeeeel lekker hebt gegeten het ziet er in ieder geval heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top