Stroopwafel Cupcakes

Stroopwafel Cupcakes

Stroopwafel Cupcakes
Ingrediƫnten: 200 gram roomboter, 4 eieren, 1 pak Koopmans Oud-Hollandse stroopwafelcake, zakje mini-stroopwafels, Dr. Oetker topping,

Aantal cupcakes: 15

Verwarm de oven voor op 160 graden. Verdeel papieren cupcakevormpjes in een muffinbakvorm. Mix 200 gram roomboter tot het zacht is. Voeg 4 eieren en de cakemeel uit de verpakking toe. Mix tot een goed beslag. Verkruimel er 6 of 7 kleine stroopwafeltjes door. Spatel goed door. Verdeel het beslag over de papieren cupcakevormpjes. Zet de cupcakes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer wel of ze goed zijn door er een prikker in te steken. Als het er schoon uit komt dan is het gaar. Laat de yupcakes goed afkoelen. Spuit op elke cupcake een dotje topping. Druk hier voorzichtig een mini stroopwafel op. Smul ze!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Stroopwafel Cupcakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top