Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie
Ingrediënten: rijst, 2 kipfilets, 1 theelepel sambal, zout, peper, kurkuma, knoflookpoeder, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 grote prei, 2 eetlepels ketjap manis, 200 ml kookroom, stukje santen,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 kipfilets met 1 theelepel sambal, zout, peper, kurkuma en knoflook tot het bruin is. Voeg 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens 2 eetlepels ketjap manis, 200 ml kookroom en een stukje fijngehakte santen toe. Laat het 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Breng eventueel nog op smaak met meer zout en kurkuma. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(100 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top