Wraps met Kip en Groenten

Wraps met Kip en Groenten

Wraps met Kip en Groenten
Ingrediënten: 1 kipfilet, zout, peper, 400 gram Chinese groenten, scheutje ketjap manis, scheutje tomatenketchup, scheutje chilisaus, 6 wraps, kruidenboter, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd 1 kipfilet in blokjes. Bestrooi met zout en peper. Bak de kipfilet bruin. Voeg 400 gram Chinese groenten toe. Bak tot de groenten iets zacht beginnen te worden. Voeg een scheutje ketjap manis, een scheutje tomatenketchup en een scheutje chilisaus toe. Warm even goed mee. Verwarm ondertussen 6 wraps in de magnetron (zo zijn ze beter te vouwen). Besmeer met kruidenboter. Verdeel de kip en groenten over de wraps. Rol de wraps op en leg ze in de ovenschaal. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschaal in de oven tot de kaas goed is gesmolten. Eet smakelijk!

0
(107 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top