Vegetarische Curry Quiche

Vegetarische Curry Quiche

Vegetarische Curry Quiche
Ingrediënten: 1 eetlepel Patak’s tikka masala paste, 1 bakje vegetarisch fijngehakt, 400 gram Italiaanse groenten, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 1/2 theelepel tandoori kruiden, 4 eieren, 30 gram geraspte santen (kokos), scheutje melk, zout, peper, vers bladerdeeg, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 eetlepel Patak’s tikka masala paste tot het geurt. Voeg 1 bakje vegetarisch fijngehakt en 400 gram Italiaanse groeten toe. Bak tot de groenten zacht zijn. Voeg 1 eetlepel tomatenketchup en 1 1/2 theelepel tandoori kruiden toe. Roer even door. Laat het geheel afkoelen. Klop 4 eieren met 30 gram geraspte santen, een scheutje melk, zout en peper. Bekleed een taartvorm met het verse bladerdeeg. Schep de groenten in de taartvorm. Giet het eierenmengsel er over. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de taartvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een beetje chilisaus erbij. Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top