Mie met Champignons en Schnitzel

Mie met Champignons en Schnitzel


Ingrediënten: 2 schnitzels, kardemom, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1/2 eetlepel chilisaus, meinestjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Snijd 2 schnitzels in reepjes. Meng met kardemom, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1/2 eetlepel chilisaus. Laat de schnitzel even marineren. Kook de mie in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg de schnitzels toe en bak de schnitzelreepjes bruin. Voeg vervolgens 250 gram champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Serveer met de mie en gefruite uitjes. Breng eventueel op smaak met sojasaus of chilisaus. Eet smakelijk!

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top