Mie met Champignons en Schnitzel

Mie met Champignons en Schnitzel


Ingrediƫnten: 2 schnitzels, kardemom, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1/2 eetlepel chilisaus, meinestjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Snijd 2 schnitzels in reepjes. Meng met kardemom, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1/2 eetlepel chilisaus. Laat de schnitzel even marineren. Kook de mie in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg de schnitzels toe en bak de schnitzelreepjes bruin. Voeg vervolgens 250 gram champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Serveer met de mie en gefruite uitjes. Breng eventueel op smaak met sojasaus of chilisaus. Eet smakelijk!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top