American Burger

American Burger

American Burger
Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 pakje Meatball’s & Co American Burger, 1 ei, paneermeel, 1 ui, 4 bolletjes, mayonaise, sla, tomaat, augurkjes,

Aantal personen: 4

Meng 500 gram gehakt met de kruiden uit het pakje Meatball’s & Co American burger, 1 ei en paneermeel. Maak er 4 hamburgers van. Bak de burgers samen met 1 gesnipperde ui bruin. Snijd ondertussen de bolletjes open en leg ze met het snijvlak even op de hete grill. Smeer in met een beetje mayonaise. Beleg de bolletjes vervolgens met sla, plakjes tomaat, de hamburger, augurk en gebakken ui. Doe als laatste de American saus op de verpakking erbij. Eet smakelijk!

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top