De Boontjes van Anja

De Boontjes van Anja

De Boontjes van Anja
Vandaag heb ik gekookt met de bruine bonen die ik had geweckt bij de workshop van HAK. Ik had een goede combinatie vond ik zelf (en ook de andere eters). Ik maakte een ‘opgiet’ van 500 ml water, een stukje bosui, 1 teen knoflook, 1 zongedroogde tomaat, 1 theelepel peper, 1 theelepel zout, 2 theelepels appelstroop en 1/2 theelepel paprikapoeder.

Ingrediƫnten: 1 ui, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 rode paprika, 1 pot Boontjes van Anja (bruine bonen),

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg de pot bruine bonen toe (inclusief de opgiet). Warm het geheel tot de boontjes gaar zijn. Eet smakelijk!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top