Spice Beach Club in Scheveningen

Spice Beach Club in Scheveningen

Spice Beach Club in Scheveningen
Zomaar op een zondag richting Scheveningen, even naar het strand, even uitwaaien. Heerlijk. Omdat we ongeveer tijdens lunchtijd aan kwamen zijn we ook ergens gaan eten. We zijn gaan zitten bij Spice Beach Club.

Daar namen we “Bites from it all” , een schotel met allerlei diverse snackjes. Op onze schotel 2 soorten empanada’s, één met spicy gehakt en de andere met champignons en mozzarella. Verder ook nog calamaris en albigondas (Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus), een gefrituurd stukje kip en verse vis met mango en rode ui. Erbij hadden we nog een breekbrood met knoflooksaus en olijfolie met balsamico en zout. Lekker en zo in het zonnetje, vlakbij een verwarmde tafel was het even lekker vertoeven.

Spice Beach Club
Strandweg 6
2586 JK Scheveningen

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top