Risotto met Prei, Champignons en Spekjes

Risotto met Prei, Champignons en Spekjes

Risotto met Prei, Champignons en Spekjes
Ingrediënten: 1 prei, 1 teentje knoflook, risotto rijst, 1 liter bouillon, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Bak 1 in halve ringen gesneden prei met 1 fijngehakt teentjes knoflook tot de prei zacht is. Voeg risotto rijst toe en bak kort mee. Voeg geleidelijk, terwijl je roert, 1 liter bouillon toe. Laat het onder af en toe roeren gaar worden. Bak in een andere pan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspekjes tot het bijna knapperig is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer de spekjes en champignons samen met 75 gram geraspte kaas door de risotto. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!

0
(769 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top